Mijn foto s. Mijn Foto's 2019-01-30

Mijn foto s Rating: 6,9/10 540 reviews

Help … mijn foto is onscherp !

mijn foto s

Wat ik nog meer in jou bewonder, is je eindeloze geduld. Natuurkieker Coby Hai Greet, Misschien ben jij wel de door mij gevolgde blogger, die in 2011 de meeste vooruitgang hebt geboekt in het maken van foto's. Goed focussen is dan dus erg belangrijk. Ik heb er van genoten en kom zeker vaker van je foto's genieten. Ik had hier minimaal 1x de koe verwacht.

Next

Mijn Foto's

mijn foto s

Heel mooi reeks van 2011 laat je hier zien. Als kind ben ik vaak naar het duin geweest bij ingang panneland en dat is nog steeds mijn favoriete plek om het duin in te gaan. De waterspreeuw die ook recht je lens inkijkt! Zoveel scherpte in je foto's, dat het af en toe een gevoel van jaloezie opwekt. Ook de Uitsluipende Viervleklibel is prachtig om te zien. Groeten, Ron Anoniem Hallo Greet, Ik ben helemaal onder de indruk van je jaaroverzicht.

Next

Foto`s van Greet: Mijn mooiste foto`s van 2011

mijn foto s

Hoe krijg je het voor elkaar. Is neit zomaar wat om dat op de foto te krijgen. Maar de spelende vosjes vind ik het leukst en het mooist. Je lichaam word je statief. Ook kun je accenten leggen door doelbewust een bepaald deel van de foto onscherp in beeld te brengen. Allereerst mijn complimenten voor de sublieme scherpte en de mooie belichting die ik in alle foto's zie terugkomen.

Next

Mijn Foto's

mijn foto s

Dit is opzich helemaal niet zo erg, als je focus goed was en je scherptediepte ook, dan heb je de iso gewoon nodig gehad voor voldoende licht. Combineer je statief met een afstandsbediening voor de camera. Je bewust zijn van je houding kan soms al het verschil betekenen tussen een mislukte of geslaagde foto. Lg, Nieske Hoi Greet Eigenlijk zijn al je foto's vuurwerk. Het kleine fuutje op de rug van mam, lief hoor.


Next

Help … mijn foto is onscherp !

mijn foto s

Je hebt een prachtig overzicht. Je overzicht is een echte Greet-serie geworden, geweldige foto's van het dierenleven dichtbij huis, met veel oog voor speciale momenten. In sommige omstandigheden is het echter praktisch niet mogelijk met een statief te werken of het onderwerp leent zich er niet voor. Geef daarbij op het bedrijfsonderdeel, de afdeling, de namen van medewerkers, voor zover bekend, en het jaar waarin de foto is genomen. De trieste blik van de uil, de uitsluipende libel en het kabaal van de spelende vosjes.

Next

Help … mijn foto is onscherp !

mijn foto s

De allermooiste is voor mij de uitsluipende viervlek, mooi moment en prachtfoto. Ben het helemaal met je eens. Een mooi jaaroverzicht heb je geproduceerd. Dit houd in dat de sluitertijd van de camera wat te traag was voor de beweging die de camera of het onderwerp had. Ja ik weet dat het moeilijk is om keuzes te maken uit de duizenden foto's. Diafragma Het hoofdmiddel om de scherptediepte te vergroten of verkleinen afhankelijk van het gewenste effect is het aanpassen van het diafragma.

Next

Foto`s van Greet: Mijn mooiste foto`s van 2011

mijn foto s

Door de beperkte scherptediepte is er soms vooral bij macrofotografie sprake van slechts enkele millimeters die scherp in beeld zijn, zit je dicht op je onderwerp dan kan een verschuiving van enkele millimeters al genoeg zijn om een heel ander deel van het onderwerp scherp in beeld te brengen. De waterspreeuw heeft iedereen wel zo'n beetje, ik heb hem zelf ook. Let op onbedoelde onscherpte en pas onscherpte doelbewust toe waar het je foto sterker maakt. Twee handen zijn veel stabieler dan één hand. Bedankt voor het delen van al je blogs het afgelopen jaar veel mooie natuurmomenten gewenst in 2012 en ik kom graag weer meegenieten op je weblog. De seire van de uitkruipende libellen is daar een zeer goed voorbeeld van. Je keuze is wel veel op vogels gevallen.

Next

Mijn Foto's

mijn foto s

Greet de beste wensen en een goed en gezond 2012 Groetjes Henk Hallo Greet, Jij ook de allerbeste wensen voor 2012. Groet, Elly Allemaal top foto's Greet, maar dat waren we inmiddels al gewend na het afgelopen jaar. Prachtig die ogen van de Uil. Je bent echt een goede natuurfotografe geworden en ik bekijk je blogs altijd met veel plezier. Groetjes Greet Hoi Greet, allereerst de allerbeste wensen voor een heel erg mooi nieuw jaar!!!! Over het algemeen geldt hoe lichtsterker hoe lager de f waarde, hoe groter de diafragma opening hoe duurder. Ik wens je een fotorijk jaar toe! De rust, de mooie natuur en de dieren die ik er tegenkom maken mij blij.

Next

Foto`s van Greet: Mijn mooiste foto`s van 2011

mijn foto s

Je hebt ze met zorg uitgezocht, de foto van het schaap met het lam vind ik ook erg mooi, echt de liefde tussen een moeder en haar jong, prachtig om te zien. Hoe vaak komt het niet voor dat een foto er op kleine weergave prima uit ziet, maar dat zodra je de foto groot weergeeft deze niet scherp is. Dat kunnen foto's zijn waar uzelf opstaat maar het liefst foto's gemaakt in uw werkomgeving met oud-collega's van u. Het vuurwerp is de klapper voor alle mooie foto's. We delen hier zoveel en wat zijn ook jou momenten gaaf om terug te zien. Beoordeling of uw inzending al dan niet op de website wordt geplaatst, is voorbehouden aan de webredactie. Je laat hier een mooie mix zien van jouw blogjaar 2011.

Next